Frituur klassiekers

Tomatensaus
Voor deze saus heb je wel heel wat ingrediënten nodig, want alleen zo krijgt de saus heel veel smaak. Dat is het geheim van de echte en intense B'Fresh Food tomatensaus.
Balletjes in tomatensaus
Eén van de allerlekkerste gerechten uit onze Vlaamse keuken. Gehaktballetjes van premium vleeskwaliteit en tomatensaus samen in één pot. Zo eenvoudig maar echt lekker.
Gehaktballetjes
Gehaktballetjes maken is helemaal niet moeilijk. De B'Fresh Food kruidencombinatie is ons geheim om dit simpele maar overheerlijke gerecht echt lekker te laten smaken.
Vol-Au-Vent
Dit kipgerecht staat in elke frituur op het menu. Als je een beetje extra zorg besteedt aan smaakmakers zoals een scheutje madeirawijn en vers citroensap, krijg je een heel geslaagd en apart resultaat.
Rundsstoofvlees
De absolute nummer één van de Vlaamse klassiekers. Rundvlees uit de schouder uitermate geschikt voor een smakelijke stoverij. Met het juiste biertje erbij, enkele kruiden, wat stroop én een portie geduld!
Stoofvleessaus
Heerlijk bij de frietjes. De gewenste dikte en smeuigheid van deze saus is uitermate belangrijk. De smaak blijft intens door de extreem lange gaartijd.
Stoofvlees met bier
Onze streek is internationaal gekend voor zijn kwaliteitsbieren. Voor ons stoofvlees maken wij dankbaar gebruik van het abdijbier van Affligem, een absolute topper. Het is een perfecte combinatie van bitter en zoet.
Bolognaisesaus
Dit is ongetwijfeld één van de toppers uit de italiaanse eetcultuur. Onze Bolognaisesaus heeft te veel ingrediënten om hier op te noemen. Ze heeft in elk geval lang staan pruttelen om deze perfect te laten smaken.